Sähköpyörä

Uutuus kaudelle 2021!

Valikoimaamme on nyt lisätty BH Rebel Lynxin 27.5″ täysjousitettu sähkömaastopyörä, jolla ajaminen etenkin poluilla ja maastossa on hauskaa. Sähköpyörä mahdollistaa pitkät ajoreissut, jopa 85 kilometriä yhdellä latauksella! Varaa heti mukavamman pyöräretken!

Uutuus kaudelle 2021! Read More »

Syland HP2

Vuokraa BE-luokan perävaunu ajokokeeseen

BE-ajokokeen voi suorittaa omalla kalustolla. Mikäli sinulla ei ole kokeeseen sopivaa perävaunua, voit voit vuokrata perävaunun meiltä! Mikäli sinusta tuntuu että olisi hyvä harjoitella liikenneopettajan kanssa ennen koetta, voit varata ajotunnin omalla autolla ja autokoulun perävaunulla. Lue lisää Varauskalenterista näet vapaat päivät. Varaa sinulle sopiva koepäivä, soitamme tarkemmasta aikataulusta! Perävaunun vuokra kokeeseen on 90,00 euroa.

Vuokraa BE-luokan perävaunu ajokokeeseen Read More »

Tauko prätkäreissulla

Start Rent Ajoneuvovuokrauksen yhteystiedot

Start Rent Ajoneuvovuokraus tarjoaa moottoripyöriä ja perävaunuja vuokralle. Varauskalenterista näet sinua kiinnostavan ajoneuvon vuokraustilanteen. Tee varaus toivoituille päiville, sovimme nouto- ja palautusajankohdat erikseen. Moottoripyörien päivävuokrista on sovittava erikseen puhelimitse. Kaikkien ajoneuvojen luovutus ja palautus on Herttoniemen teollisuusalueelta. Toimistomme palvelevat maantaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaisin klo 10-16 numeroissa: 050 436 9225 040 557 0806 045

Start Rent Ajoneuvovuokrauksen yhteystiedot Read More »