Vuokraa prätkä

Loppukauden prätkävuokraukset -25 %

Ajokausi ei ole vielä ohi – varaa itsellesi vaikkapa HD, Hayabusa tai Z800! Vapaana olevat pyörät ja varaukset löydät täältä. Huom! Loppukauden prätkävuokraukset -25%!

Toimistomme on suljettu 11.7.-24.7.2022

Palvelemme jälleen maanantaina 25.7. Viikkovuokria voi tiedustella varauslomakkeella, lyhyemmät vuokraukset valitettavasti vasta 25.7. jälkeen. Lomamme aikana ei noutoja tai palautuksia viikonloppuisin ellei niistä ole etukäteen sovittu.

Tulossa kesäkuussa!

Hyvin varusteltu, tyylikäs matkailuvaunu Knaus Sport 500 QDK Silver Selection 2021 on vuokrattavissa kesäkuussa. Lisätietoja ja kuvia tulossa!

Sähköpyörä

Uutuus kaudelle 2021!

Valikoimaamme on nyt lisätty BH Rebel Lynxin 27.5″ täysjousitettu sähkömaastopyörä, jolla ajaminen etenkin poluilla ja maastossa on hauskaa. Sähköpyörä mahdollistaa pitkät ajoreissut, jopa 85 kilometriä yhdellä latauksella! Varaa heti mukavamman pyöräretken!

Syland HP2

Vuokraa BE-luokan perävaunu ajokokeeseen

BE-ajokokeen voi suorittaa omalla kalustolla, tai vuokrata joko pelkän perävaunun tai sekä perävaunun että auton ajokoetta varten. Auton vuokra edellyttää vähintään 2 ajotuntia. Vaihtoehtona on myös ajotunti/ajotunteja omalla autolla ja autokoulun perävaunulla. Lue lisää Varauskalenterista näet vapaat päivät. Varaa sinulle sopiva koepäivä, soitamme tarkemmasta aikataulusta!

Tauko prätkäreissulla

Start Rent Ajoneuvovuokrauksen yhteystiedot

Start Rent Ajoneuvovuokraus tarjoaa moottoripyöriä ja perävaunuja vuokralle. Varauskalenterista näet sinua kiinnostavan ajoneuvon vuokraustilanteen. Tee varaus toivoituille päiville, sovimme nouto- ja palautusajankohdat erikseen. Moottoripyörien päivävuokrista on sovittava erikseen puhelimitse. Kaikkien ajoneuvojen luovutus ja palautus on Herttoniemen teollisuusalueelta. Toimistomme palvelevat maantaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaisin klo 10-16 numeroissa: 050 436 9225 040 557 0806 045 …

Start Rent Ajoneuvovuokrauksen yhteystiedot Lue lisää »